Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Замарстинівська, 41

Google maps

Понеділок, 3 грудня 2018, 13:49

У Шевченківському районі збудують ще однин офісний центр

вул. Замарстинівська, 41

Виконком Львівської міської ради дозволив збудувати багатоповерговий офісний центр на вул. Замарстинівській, 41. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлових приміщень з надбудовою під офіси та торгівельні приміщення на вул. Замарстинівській, 41.

Зазначимо, це питання виконком переносив вже два рази. 

Відповідно до проекту, офісний центр будуватимуть на земельній ділянці, що знаходиться у історичному ареалі Львова, але призначена для торгово-ділового використання відповідно до зонування Шевченківського району (зона Г-2).

Відповідно до проекту висота існуючих будівель становить  3,30м, висота надбудови не повинна перевищувати 10,90м, а висота верхньої відмітки комина – 14,80м. 

Будуватиме офісний центр громадянин Мирослав Волошин, який за інформацією платформи бізнесової аналітики YouControl є власником підприємства "Укртехпостач". Основний вид діяльності компанії – виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини. 

Нагадаємо, Львівська міськрада дозволила компанії "Рубікон Груп" добудувати нові офіси на вул. Липинського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.