Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Вівторок, 4 грудня 2018, 15:43

Львів надаватиме гранти для авторів культурних проектів

Львівська міська рада

Львівська міськрада передбачила гранти до 100 тис грн для авторів кращих культурно-освітніх та науково-дослідницьких проектів.

У четвер, 29 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили Програму грантової підтримки проектів, які скеровані на дослідження культури України. "За" проголосували 45 депутатів.

Як йдеться в ухвалі, програма має на меті створити конкурентоспроможний україномовний культурний продукт через відзначення на грантовій основі авторів кращих культурно-освітніх та науково-дослідницьких проектів.

Програма передбачає надання грантів з міського бюджетцу Львова на реалізацію проектів у галузі дослідження культури, які будуть реалізовані чи завершені протягом 2019 року.

Зокрема, переможці конкурсу можуть отримати гранти до 100 тис грн: мінімальний розмір гранту – 25 тис грн, максимальний – 100 тис грн. 

Свої кандидатури на участь у конкурсі кандидати на отримання гранту можуть подавати самостійно або за поданням громадської організації, науково-дослідницької чи культурно-освітньої установи на Львова.

Переможця на отримання гранту обирає конкурсна комісія серед поданих кандидатур, а до її складу входять заступник міського голови з питань розвитку, начальник управління культури департаменту розвитку, представник постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту, 5 представників громадськості – науковців у галузі та за тематикою проектів, які виносяться на розгляд конкурсної комісії.

Як йдеться у програмі, головою конкурсної комісії є заступник міського голови з питань розвитку (наразі сьогодні це Андрій Москаленко), а секретарем – начальник управління культури департаменту розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.