Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ялинки

Середа, 5 грудня 2018, 16:49

Цьогоріч ялинку на Львівщині можна буде придбати за 100-200 гривень

ялинки

На Львівщині стартувала ялинкова кампанія – середня ціна ялинки становитиме від 100 до 200 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На ялинкову кампанію 2018-2019 років лісогосподарські підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства виставили на продаж 14,6 тисяч ялинок.

"Не заготовляти відразу весь дозволений ліміт лісгоспи вирішили базуючись на досвіді попереднього року – минулоріч держлісгоспи продали трохи більше 6 тисяч штук новорічних ялинок. І щоб не готувати надмір ялинок, вирішили заготовити менше, а решту – поступово за потребою", – наголосили у Львівському ОУЛМГ.

Ціни на ялинки у держлісгоспах коливатимуться від 100 до 200 грн, залежно від висоти дерева.

Зазначимо, як і минулого року, кожну ялинку маркуватимуть біркою або самоклеючою стрічкою із штрих-кодом, що містить інформацію про місце заготівлі, що тим самим підтверджує законність її реалізації.

Також для організованого проведення цьогорічної ялинкової кампанії та попередження випадків незаконної заготівлі і реалізації новорічних ялинок на Львівщині стартуватимуть рейди, а на дорогах, залізничних та автобусних станціях будуть створені тимчасові пости для перевірки законності придбання та перевезення новорічних ялинок.

За кожну незаконно зрубану новорічну ялинку накладатиметься штраф від 453 грн.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада затвердила місця для здійснення передноворічної роздрібної торгівлі хвойними деревами у період з 18 грудня 2018 року до 6 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.