Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

Середа, 5 грудня 2018, 10:21

У Львові можуть розпочати перевірку забудовників

будівництво

Зупинка всього будівництва та перевірка документів забудовників розпочнеться з Одещини, а потім поширеться на інші області.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Будівельні роботи в Одесі призупинять на місяць і здійснять перевірки дозвільної документації забудовників.

"Я сьогодні попросив губернатора в рамках його повноважень і міністра внутрішніх справ зупинити все будівництво, здійснити перевірки документів, причому розпочати це буквально через тиждень. За тиждень ми запропонуємо алгоритм, і всі будівельники повинні показати свої документи. Почнемо з Одеси, а потім далі" – заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

За його словами, у багатьох випадках насильство на вулицях відбувається через протистояння різних забудовників.

"Потрібно розібратися, чому навколо будівництва стільки напівкримінальної та кримінальної активності. Відповідь очевидна: більшість забудовників не мають повного пакета документів і користуються наближеністю до влади, щоб отримати шматок землі" – додав генпрокурор.

Нагадаємо, у червні Львівська міськрада вирішила створити спеціальну комісію із контролю за незаконними забудовами у місті.

Додамо, станом на сьогодні у Львові існує карта об'єктів незаконного будівництва. Ознайомитися з нею можна тут.

Раніше Варіанти з'ясовували, як у Львові процвітає будівельний бізнес та яким чином в історичній частині міста з'являються нові незаконні споруди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.