Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Стоколос-Ворончук

lv.redcross.org.ua

П'ятниця, 7 грудня 2018, 10:00

Стоколос-Ворончук пішла з посади заступниці Синютки

Оксана Стоколос-Ворончук

Оксана Стоколос-Ворончук більше не працюватиме заступницею голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Заступниця голови Львівської ОДА Олега Синютки Оксана Стоколос-Ворончук вирішила звільнитися з посади. Згідно з її декларацією про доходи на сайті НАЗК перед звільненням, у грудні вона вже не обіймає цю посаду.

Однак, Варіантам не вдалося дізнатися про причини її звільнення.

Нагадаємо, кандидата філологічних наук, яка викладала у Вищому навчальному комунальному закладі Львівської обласної ради "Львівський інститут медсестринства та лабораторної медицини ім.Крупинського", Оксану Стоколос-Ворончук призначили на цю посаду у 2017 році, після звільнення Юрія Підлісного. Вона перемогла у конкурсі, який проводила Львівська ОДА, її результат склав 5,1 бала.

З 2011 по 2015 рік вона працювала завідувачем туристично-інформаційного центру Львівського інституту економіки і туризму.

Додамо, у жовтні заступниця голови Львівської ОДА Олега Синютка Ірина Гримак вирішила звільнитися з посади. А наприкінці листопада на її місце призначили Романа Филипіва, колишнього керівника департаменту економічної політики Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.