Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

університет Франка

Понеділок, 10 грудня 2018, 12:15

Науковці університету Франка отримали премії від Порошенка

університет Франка

Троє науковців ЛНУ ім. І. Франка отримали премії Президента України для молодих вчених 2018 року.

Про це йдеться в указі Президента України №419/2018 від 7 грудня 2018 року.

Петро Порошенко присудив премії Президента України для молодих вчених 2018 року на підставі подання комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки трьом науковцях з Львівщини.

Зокрема, за роботу "Конструювання арилзаміщених гетероциклічних сполук з біологічною активністю та для потреб оптоелектроніки" премію отримав кандидат хімічних наук, старший науковий співробітник Львівського національного університету імені Івана Франка Роман Литвин.

Тарас Малий, кандидат фізико-математичних наук, старший науковий співробітник Львівського національного університету імені Івана Франка, а також Андрій Жишкович, кандидато фізико-математичних наук, науковий співробітник Львівського національного університету імені Івана Франка, премію отримали за роботу "Нові люмінесцентні матеріали для реєстрації іонізуючого випромінювання".

Зазначимо, з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України Порошенко нагородив 13 діячів і депутатів з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.