Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олег Синютка

Середа, 12 грудня 2018, 13:55

Синютці бракує перекладачів

Олег Синютка

Львівська ОДА замовила послуги з усного перекладу за 60 тис грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА оголосив закупівлю у системі ProZorro на послуги з усного перекладу на зустрічах керівництва області з іноземними партнерами.

Як йдеться у закупівлі, від учасника тендеру потрібен досвід у сфері надання перекладацьких послуг від 7 років та досвід роботи з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Перекладачі потрібні для роботи на міжнародних презентаціях, конференціях, переговорах, форумах, відрядженнях і під час відряджень з урядовими делегаціями.

Аукціон стартував 11 грудня, на нього подався лише один учасник – ТОВ "Перекладацький центр "Галерея Мов", який запрропонував надати перекладачів за ціну, встановлену облдержажміністрацією – 60 000 грн.

Наразі ТОВ "Перекладацький центр "Галерея Мов" очікує на рішення комісії.

За даними порталу Youcontrol, ТОВ "Перекладацький центр "Галерея Мов" зареєстроване у 2011 році у Львові, займається наданням послуг перекладу, а кінцевою власницею підприємства є львів'янка Наталія Долінська.

Розмір статутного капіталу підприємства стновить 1 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.