Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

санаторій "Женева"

edward-tour.com

П'ятниця, 14 грудня 2018, 17:50

Санаторій "Женева" у Трускавці можуть продати за 2 мільйони

санаторій "Женева"

ТОВ "Трускавецьінвест" виставив на аукціон санаторій "Женева", вартість якого може бути знижена до 2,2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Національного банку України.

ТОВ "Трускавецьінвест" виставив на аукціон, який стартує 28 грудня, санаторно-курортний комплекс "Женева" за 223,1 млн грн з можливістю пониження початкової вартості майна до кроку аукціону, який складає 2,2 млн грн.

Однак, за інформацією Нацбанку цьогоріч ринкова вартість нерухомості санаторію склала 261,6 млн грн.

"У результаті торгів комплекс, який за оцінками НБУ коштує 261,6 млн грн, може бути проданий всього за 2,2 млн грн. Національний банк вбачає у умовах з продажу майна ТОВ "Трускавецьінвест" ризик проведення "штучних" торгів з метою забезпечення придбання активів заздалегідь визначеному переможцю аукціону", – наголосили у Нацбанку.

Додамо, у 2013 році підприємство передало комплекс та земельну ділянку санаторію в заставу АТ "Єврогазбанк", після чого банк передав майнові права на цю заставу Нацбанку під кредит рефінансування. 

"Враховуючи вимоги законодавства, а також ризики, пов’язані з реалізацією на торгах 28 грудня заставленого у НБУ майна без дозволу банку та за невідповідну його вартості суму, Національний банк звернувся до Міністерства юстиції України з проханням провести позапланову перевірку законності дій арбітражного керуючого ТОВ "Трускавецьінвест", – зазначили у Нацбанку.

Нагадаємо, ще у 2014 році народний депутат Андрій Лопушанський. звільнив 40 працівників трускавецького санаторію "Женева".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.