Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура львова

Середа, 19 грудня 2018, 11:23

На Львівщині викрили банду з 4 людей

прокуратура львова

Зловмисники протягом року вчинили ряд розбійних нападів на пункти обміну валюти.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Правоохоронці встановили, що мешканець Львівської області на початку 2018 року організував бандитську групу, до складу якої увійшли три жителі Львівщини.

Згідно свого плану зловмисники протягом року вчиняли розбійні напади на пункти обміну валюти, а також так званих "валютчиків". Під час пограбувань злочинці мали при собі  вогнепальну зброю, ножі, бити, маски з отворами для очей.

За час документування злочинної діяльності організованої групи та під час проведених обшуків правоохоронцями встановлено причетність вказаних осіб до семи епізодів вчинення кримінальних правопорушень, якими заподіяно шкоду на загальну суму понад 1,1 млн грн.

У даний час проводиться робота на предмет причетності вказаних осіб до вчинення інших аналогічних злочинів. Санкції інкримінованих статей передбачають до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.