Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Четвер, 20 грудня 2018, 11:00

Депутати вимагають від Садового вирішити проблему із транспортом у мікрорайоні Кривчиці

львівські маршрутки

Львіські депутати звернулися до міського голови Львова з вимогою вирішити проблему із громадським транспортом міста.

Про це сьогодні під час сесії повідомили депутати Львівської міської ради Юрій Кужелюк та Ігор Зінкевич.

Як наголосив Юрій Кужелюк, у мікрорайоні Кривчині існують проблеми із громадським транспортом. Зокрема, автобуси маршруту №39 дуже рідко курсують, тому вранці мешканцям доводитися довго чекати на автобус.

"Незважаючи на численні звернення з цього питання до управління транспорту, воно не реагує, результату нема, тому я звертаюся до міського голови, щоб він зобов'язав управління транспорту зайнятися цим питанням і вирішив проблему добирання мешканців Кривчиць хоча б до центру міста", – наголосив Юрій Кужелюк.

Натомість Ігор Зінкевич додав, що така ж ситуація склалася із маршрутом №32, що з'єднує проспект Червоної Калини і залізничний вокзал.

"Прошу внести зміни у паспорт маршруту №32, затвердити на ньому автобуси великого класу для перевезення осіб з інвалідністю. Також прошу дати протокольне доручення керівнику АТП №1 Оресту Хомулі щодо допрацювання графіку руху цього маршруту, адже після 21:00 год автобуси на цьому маршруті не курсують", – повідомив Ігор Зінкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.