Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Четвер, 20 грудня 2018, 12:23

Депутати міськради Львова отримають 2,3 мільйони на канцтовари, рекламу та відрядження

Львівська міськрада

Львівські депутати затвердили видатки на свою діяльність у 2019 році.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили видатки ради на 2019 рік. "За" проголосував 51 депутат.

Зокрема, кошторис утримання Львівської міської ради на 2019 рік становить 2 363 600 грн. Йдеться про фінансування діяльності Львівської міськради як представницького органу місцевого самоврядування, забезпечення функціонування постійних комісій, виконання депутатами своїх повноважень, проведення інших видатків ради.

Депутатський корпус Львівської міської ради з цих коштів отримає 1 214 400 грн на канцтовари, матеріали, послуги, відрядження, тощо, а на організацію зовнішніх зв’язків й програму висвітлення діяльності депутатів передбачено 1 149 200 грн. 

Виділення відповідних коштів проводиться у встановленому порядку У документі також вказано, що без затвердження кошторису фінансування будь-яких видатків ради є неможливим. 

Нагадаємо, у листопаді депутати затвердили бюджет Львова на 2019 рік. Доходи міського бюджету складатимуть 8 104 460 200 грн, з цих коштів депутати міськради отримують 9,6 млн грн на виконання депутатських повноважень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.