Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

П'ятниця, 21 грудня 2018, 09:10

Гриценко став єдиним кандидатом у президенти від демократичних сил – опитування

Анатолій Гриценко

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко став лідером серед представників демократичної опозиції, якого українці хочуть бачити як єдиного кандидата.

Такі дані отримав Київський міжнародний інститут соціології в рамках проведеного ним опитування, повідомляє прес-служба політичної партії «Громадянська позиція».

Респондентам ставили запитання «Хто з перелічених потенційних кандидатів, на Ваш погляд, має бути єдиним кандидатом у Президенти від демократичних сил?». Було запропоновано шість кандидатур. Саме Анатолій Гриценко отримав найбільшу підтримку українців, понад 50% опитаних віддали свої голоси за нього.

На другому місці опинився Святослав Вакарчук, якого підтримали 20,5% опитаних. На третьому – Андрій Садовий, який має 13,3%. 

Дослідження проводилося Київським міжнародним інститутом соціології з 20 листопада по 17 грудня у всіх областях України, окрім автономної республіки Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей. В результаті польового етапу було зібрано 2034 анкети.

Нагадаємо, нещодавно Анатолія Гриценка підтримали такі політики як Віктор Чумак, Микола Катеринчук та Микола Томенко. Вони об’єднались, щоб разом йти на вибори. Всі три політики заявили, що підтримують саме лідера «Громадянської позиції» як єдиного кандидата у президенти від демократичної опозиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.