Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція протесту у Львові

П'ятниця, 21 грудня 2018, 11:40

Активісти залишили бруківку біля Нацполіції Львівщини і запалили димові шашки (оновлено)

акція протесту у Львові

Сьогодні більше 300 активістів ГО та мешканці Львова організували пікет у Львові, протестуючи проти бездіяльності чиновників та влади.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні о 10:00 год більше 300 активістів зібралися під стінами Головного управління прокуратури Львівської області, протестуючи проти бездіяльності чиновників та влади, та рушили до ГУ Нацполіції Львівщини і Львівської ОДА.

На протест вийшли зокрема ГО "Розвиток громади", "УСУ АТО", "Обласна спілка соціального захисту учасників АТО і сімей загиблих", " Національний корпус" та "Правий сектор".

Пікетувальники вийшли із плакатами: "Руки геть від Укрспирту – дайте працювати", "Система нищить активістів", "Героїв Небесної сотні пам'ятаємо, а винним досі не знаємо!"

Активісти вже подали своє звернення у прокуратуру та у Нацполіцію Львівщини, запалюючи по дорозі димові шашки та залишаючи біля установ шини і бруківку, як символи майдану. 

Потім пікетувальники пішли до Львівської міської ради, вигукуючи гасло "Ні піару на крові!", а також заблокували приміщення редакції "Zaxid.net", що площі Галицькій. 

Представники ЗМІ так і не вийшли на зустріч з активістами. 

Наразі пікетувальники повідомили, що порадяться зі своїми юристами і, можливо, подадуть в суд  на це медіа "за образу честі та гідності".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.