Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Свобода"

П'ятниця, 21 грудня 2018, 12:27

Коломойський натягнув Свободу під плінтус у Гордона

ВО "Свобода"

Ігор Коломойський вважає, що ВО "Свобода" повністю себе дискредитувала як політична партія.

Про це розповів відомий український бізнесмен, колишній голова Дніпропетровської ОДА та керівник комісії партійного контролю "Українського об'єднання патріотів – Укроп" Ігор Коломойський у авторській програмі "В гостях у Дмитрія Гордона".

"Націоналістичні рухи в Україні дискредитовані Свободою та її феєричним потраплянням у парламент (а пізніше подальним феєричним непотраплянням). Всім цими історіями про Пупса (він ж Кривецький), Махніцького тощо. В 2012 році Свобода зайшла в парламент з чудовим результатом в 13 відсотків. Я зараз нічого не кажу про їхнюспівпрацю (чи колабораціонізм) з режимом: з Арбузовим, Клюєвим чи з Януковичем. Але під час Майдану, коли вони ходили до Адміністрації (Президента), то Тягнибок був достатньо млявим у порівнянні, наприклад, з Кличком. І ми розуміємо чому. Хоча свою роль вони зіграли в Революції Гідності на рівні рядових членів (партії). І втрати у них найбільші" – заявив Коломойський.

За його словами, деякі члени партії повністю заплямували ВО "Свобода" своїми діями.

"Але згодом, коли вони прийшли до влади і отримали портфелі... Всі ці Швайки, Махніцькі заплямували Свободу своїми ляпками. А відразу в 2014 році все, народ сказав, що до побачення. І це ж всі бачили під час Революці Гідності, що їхні рядові члени нічим не заплямовані. Не захотіли їх обирати вдруге. Маргінальні рухи у нас якось не приживаються" – додав Ігор Коломойський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.