Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дбр

дбр

Субота, 22 грудня 2018, 16:45

Слідчі ДБР у Львові розслідують 103 кримінальних провадження

дбр

Сьогодні 27 слідчих теруправління Державного бюро розслідування у Львові розслідують 103 кримінальних провадження.

Про це повідомив в.о. директора територіального управління ДБР, розташованого у Львові, Віталій Стець, повідомляє прес-служба ДБР. 

«Станом на 21 грудня 2018 року у провадженні теруправління ДБР у місті Львові перебуває 103 кримінальних провадження. З них безпосередньо слідчими зареєстровано 20 кримінальних проваджень, решта 83 надійшли з інших органів. Зокрема 58 – з військових прокуратур, половина з яких не були оформлені належним чином. Тому досудове розслідування здійснюється по 61 кримінальному провадженню», – зазначив він.

Нагадаємо, територіальне управління ДБР, розташоване у місті Львові, поширює свою діяльність на Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області.

Слідчі органів прокуратури мають рік на завершення кримінальних проваджень, відкритих до початку роботи Державного бюро розслідувань. 

Сьогодні у Львові відбулась нарада за ДБР за участю директора ДБР Романа Труби. 

Віталія Стеця призначили на посаду заступника керівника Львівського територіального управління Держбюро розслідувань у вересні.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.