Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво у Львові

Середа, 26 грудня 2018, 15:38

Більше 20% всіх будробіт Львівщини припали на зведення житла

будівництво у Львові

У січні-листопаді підприємства Львівщини виконали будробіт на 7032,2 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

Відтак, індекс будівельної продукції у січні-листопаді 2018 року становив 111,7%, порівняно з цими місяцями 2017 року.

За видами об’єктів, 45,3% обсягу будівельної продукції припало на інженерні споруди, з них найбільше виконано робіт на будівництві комплексних промислових споруд та прокладанні трубопроводів, комунікацій, ліній електропередачі. На будівництві нежитлових будівель виконано 30,8% від загального обсягу робіт, житлових будівель – 23,9%.

Також збільшилося будівництво інженерних споруд (на 25,1%) та нежитлових будівель (на 6,5%). Натомість, порівняно з січнем-листопадом 2017 року, скоротились на 1,1% обсяги робіт на будівництві житла.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 82,8% від загального обсягу, роботи з капітального ремонту – 11,2%, з поточного ремонту – 6%.

Серед регіонів Львівщини 60,2% загальнообласного обсягу будівельних робіт виконали підприємства Львова, значні обсяги виконані також будівельниками Стрийського (9,5%) та Пустомитівського (7,6%) районів. 

Нагадаємо, у січні-жовтні 2018 року підприємства Львівщини виконали будробіт на 6159,7 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.