Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Посипанко

ФБ Ольги Посипанко

Четвер, 27 грудня 2018, 13:05

Посипанко очолила комісію з питань комунальної власності Львівської міськради

Ольга Посипанко

Ольга Посиланко замість Юрія Мельника, якого перевели у іншу комісію, очолюватиме комісію з питань комунальної власності.

Сьгоодні на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвали міської ради про утворення постійних комісій Львівської міської ради 7-го скликання. "За" проголосували 40 депутатів.

Зокрема, йдеться про виключення зі складу постійної комісії з питань комунальної власності та включення до складу постійної комісії фінансів та планування бюджету депутата від Самопомочі Юрія Мельника. Депутат був головою цієї комісії.

Також депутати виключили зі складу постійної комісії фінансів та планування бюджету Ольгу Посиланко від Самопомочі. Відтепер депутатка очолюватиме постійну комісію з питань комунальної власності.

Зазначимо, Ольга Посипанко з 2008 й до сьогодні є начальником відділу економіки, планування, ціноутворення та житлової політики департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Юрій Мельник – виконавчий директор адвокатського об’єднання "Павленко і Партнери", член партії "Об’єднання "Самопоміч".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.