Побожна дружина Садового захищатиме геїв від неадекватних свободівців

Вівторок, 8 січня 2019, 13:02

Дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова підтримає Марш Рівності, якщо в Україні не припиниться насилля над представниками ЛГБТ.

Про це дружина міського голови Львова Андрія Садового, Катерина Кіт-Садова, розповіла під час інтерв'ю на YouTube-каналі Дипломат.

На запитання щодо її візії на одностатеві стосунки, Катерина Кіт-Садова, насамперед, зазначила про своє християнське виховання та пошану до християнських цінностей.

"По-перше, я християнка і сповідую християнські цінності. Содом і Гоморра для мене не є вигаданою історією з вигаданої книжки. Одного разу ми мали зустріч з одним Нобелівським лауреатом, який дуже гарно виступав та розповідав багато цікавих речей і я в такому натхненні в нього запитую: "Чи ви читаєте Біблію?"  А він мені відповів: "Це дуже цікава книжка: історична, фантастична". І коли він мені це сказав, думаю: "Господи милосердний, оце Нобелівська премія?" Для мене вона нічого не значить. Хоча з іншого боку я розумію, що кожен до цього мусить прийти у свій спосіб" – розповіла Кіт-Садова.

Після цього вона додала, що хоча й не підтримує ЛГБТ-спільноту, але рішуче виступає проти насилля щодо неї.  

"Коли нещодавно був Марш Рівності у Києві, то попри все те, як вони там закликають до рівності, я натрапила на сайт, де була стаття, як страждають оці хлопці. Говорили їхні мами про стосунок до їхніх дітей, які знущання відбуваються над ними. Я зрозуміла, що прийняла для себе таке рішення, що не підтримую цих всіх ідей, але я абсолютно проти агресії. Кожна людина є даром Божим, якою би вона не була. Над кожним є Бог і ми не маємо права знущатися над нею чи здійснювати насилля" – заявила Катерина Кіт-Садова.

За її словами, якщо такі акти насилля продовжуватимуться і далі, то вона першою піде на Марші Рівності.

"Тому що мова йде про те, що ми маємо один одного сприймати такими, якими би ми не були" – додала дружина міського голови Львова Андрія Садового.

Мітки: Андрій Садовий, відео, Катерина Кіт-Садова, ЛГБТ у Львові, новини львова