Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Середа, 9 січня 2019, 12:20

На Львівщині затримали банду з трьох крадіїв

поліція

Двоє з яких були неповнолітніми.

Прпо це повідомило прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

4 січня, близько 01:40 год. під час проведення комплексу оперативних заходів у місті Моршин затримали двох зловмисників під час вчинення крадіжки з місцевого магазину. 

Як з’ясували правоохоронці, жителі міста Дрогобич віком 21 та 15 років,  пошкодивши вікно, проникли у приміщення торгового закладу і викрали алкогольні та тютюнові вироби, а також кошти в розмірі 1100 гривень. 

Згодом поліцейські затримали їх спільника, 16-річного жителя Дрогобицького району. Загалом вони причетні до 18 крадіжок з проникненням. 

Зловмисникам поліцейські повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За рішенням суду старшому з них обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 28 тисяч гривень, двом неповнолітнім – домашній арешт. Їм загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.