Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасник АТО

Середа, 9 січня 2019, 17:25

Тисяча АТОвців зі Львова отримають фінансову допомогу

учасник АТО

Сума виплат складе 100 000 грн. кожному.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львів реалізовує програму про захист інтересів учасників антитерористичної операції. Саме в межах цієї програми уже 2100 бійців отримали одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань у розмірі 100 тис. грн. Ця програма діятиме у Львові до 2020 року, тому ще по 1000 бійців отримають виплати у 2019 і 2020 роках.

"Унікальною для України є одноразова матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань учасників АТО в розмірі 100 тис. грн. Загалом торік з міського бюджету на підтримку учасників АТО / ООС було понад 100 млн. грн., а це близько 70% соціального бюджету Львова" – заявили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради.

Прийом заяв на отримання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань приймає Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, що працює на вул. Пекарській, 41, а формує черговість включення у список на отримання допомоги виключно громадська комісія із захисту інтересів учасників АТО, що діє при Центрі. Комісія формує рекомендаційний список, а рішення про його затвердження або внесення правок приймає виконавчий комітет Львівської міської ради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.