Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр зайнятості

Четвер, 10 січня 2019, 13:15

У центрах зайнятості Львівщини працюватимуть кар’єрні радники

центр зайнятості

З 1 січня в усіх центрах зайнятості знайти роботу для безробітних допоможуть кар’єрні радники.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

В усіх центрах зайнятості, у тому числі й тих, що функціонують на Львівщині, із першого січня 2019 року знайти роботу допомагають кар’єрні радники – співробітники центру зайнятості, які ознайомлюють відвідувачів із базою вільних робочих місць і вакантних посад.

Також вони супроводжують клієнтів від дня звернення до центру зайнятості до факту прийому на роботу. Така тактика дозволяє визначити ступінь вмотивованості особи до трудової діяльності, окреслити основні перешкоди на шляху до зайнятості, а також спільно з клієнтом скласти покроковий план працевлаштування, адже відвідувач реально зможе оцінити свої можливості на ринку праці.

Кар’єрні радники також несуть відповідальність за працевлаштування клієнта, враховуючи його інтереси та виконуючи при цьому посередницьку функцію між ним і потенційним працедавцем, у разі потреби інформують безробітних про умови формального чи неформального професійного навчання, переваги самоосвіти чи розвитку вмінь і знань, необхідних для повернення до продуктивної зайнятості.

"Запровадивши інститут кар’єрних радників, служба зайнятості не тільки підвищує якість сервісного обслуговування клієнтів, надає посередницькі послуги виключно тим, хто їх потребує, але й поглиблює співпрацю з фірмами і компаніями, оскільки працевлаштовані за сприяння кар’єрних радників особи найповніше відповідатимуть потребам і вимогам конкретних працедавців", – наголосили у Центрі зайнятості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.