Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Facebook Москаленка

Четвер, 10 січня 2019, 15:40

Надра України виселяє гомеопатичну аптеку аптеку з площі Міцкевича

аптека

Керівництво Надра України стверджує, що аптека залишиться, але матиме іншу юридичну особу.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці в Facebook.

Нещодавно керівництво аптеки, що знаходиться за адресою площа Міцкевича, 8, заявило про те, що переїжджає на нове місце й буде проводити торгівлю гомеопатією на вулиці Зеленій, 115Б.

"Щойно проходив повз аптеку і побачив оголошення, що аптека переїжджає на іншу адресу. Одразу разом з Лілія Онищенко зібрали на місці директора аптеки і керівництва Надра України. Адже лише нещодавно отримали запевнення, що аптека залишається тут остаточно" – розповів Андрій Москаленко.

За його словами директорка пояснила, що умови, які були від Надра України за останні роки для них вже стали неможливі для виконання.

У свою чергу керівництво Надра України натомість стверджують, що аптека тут і залишиться, але матиме іншу юридичну особу.

"Яка б не була позиція Надра України - ми зробимо все, щоб тут була аптека" – додав у своєму пості Москаленко.

Завтра вранці о 09:30 год. біля аптеки відбудеться брифінг куди запрошено керівництво Надр України, керівництво аптеки та громадськість.

Нагадаємо, із усіх комунальних аптек у Львівській області більше 50 є збитковими, а також недіючі аптеки, приміщення яких пустують.

Обласна рада планувала вирішити питання із діяльністю цих комунальних закладів до кінця 2017 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.