Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дзідзьо

viva.ua

Вівторок, 15 січня 2019, 14:55

Поліція Києва розшукує двох іноземців, які побили Дзідзя

Дзідзьо

Поліція розслідує справу щодо побиття лідера гурту DZIDZIO Михайла Хоми, станом на сьогодні двох підозрюваних оголосили в розшук.

Про це повідомляє прес-служба київської поліції.

Поліцейські зазначають, що опитали потерпілого, відібрали пояснення у очевидців, вилучили відео з камер спостереження і з’ясували подробиці конфлікту.

Зловмисники кілька разів вдарили Хому по голові та втекли двома автомобілями з місця події. Одну машину правоохоронці знайшли.Також вони встановили фігурантів, які нанесли тілесні ушкодження. Це – 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів.

Попередньо правоохоронці кваліфікували подію за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Але пізніше перекваліфікували на ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) ККУ.

Підозрюваним заочно повідомили про підозру у вчиненні злочину та оголосили їх у розшук. За скоєне їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

У столичній прокуратурі повідомили в свою чергу, що клопотатимуть в суді про дозвіл на затримання підозрюваних.

Нагадаємо, 28 грудня в Києві невідомі побили лідера гурту DZIDZIO  Михайла Хоми. Відомого співака госпіталізували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.