Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа у магазині

lviv.mns.gov.ua

Середа, 16 січня 2019, 10:14

У Пустомитах вщент згорів магазин автотоварів

пожежа у магазині

Пожежа виникла у магазині на вул. Грушевського – ніхто не постраждав.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 15 січня, о 17:43 год дорятувальників надійшло повідомлення про пожежу у Пустомитах на вул. Грушевського в орендованому приміщенні, де знаходився магазин автотоварів.

Працівники із сусідніх магазинів спочатку намагалися самостійно ліквідовувати пожежу, проте вогонь повністю охопив приміщення магазину. Коли ж прибули рятувальники, то їм не вдалося швидка загасити полум'я через відсутність гідрантів, які  без відома рятувальників перемістили під час ремонту дороги, та низький тиск у водомережі.

Відтак, воду надзвичайники брати у місцевого озера, яке знаходилося за 2 км від місця пожежі.

Внаслідок пожежі вогнем було знищено дах будівлі на площі 90 кв.м, перекриття на площі 90 кв.м, будівельні матеріали та товари нехарчової продукції на площі 90 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 26 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки. Обставини події наразі встановлюються, а внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.