Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Водохреща у Львові

Середа, 16 січня 2019, 15:51

У Львові на Водохреща можна буде скупатися у трьох водоймах

Водохреща у Львові

Львівська міськрада визначила місця, в яких буде можна зануритися під час святкування Водохреща.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

За словами заступника міського голови з питань розвитку міськради Андрія Москаленка, здійснити ритуальне омивання у місті можна буде в озері «Горіховий гай»  на вул. Володимира Великого, у водоймі на вул. Шевченка у Винниках та в озері в Брюховичах на вул. Курортній.

У міськраді також заявили, що 19 січня на площі Ринок відбудеться щорічний Чин освячення води за участі духівників усіх християнських конфесій міста. Очолить дійство владика Димитрій (Рудюк), Митрополит Львівський і Сокальський ПЦУ. Опісля кожен охочий зможе взяти собі свяченої води 

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Віктор Іваніцький також нагадав правила безпечного купання під час свят.

Зокрема, уникати занурення необхідно тим, в кого є проблеми з нирками, тиском та діабет, необхідно мати зручне взуття та одяг, а також категорично не можна купатися у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, торік у Львові заборонили занурюватися у будь-які водойми під час Водохреща.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.