Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

банк "Львів"

google.com

П'ятниця, 18 січня 2019, 21:40

Швейцарці придбали більше половини акцій банку "Львів"

банк "Львів"

Компанія Responability Participations AG придбала 51% акцій банку "Львів".

Про це повідомляє Економічна правда.

Швейцарська компанія Responability Participations AG ще 15 січня стала мажоритарним власником українського банку "Львів" з часткою в 51% акцій. 

Як повідомляли Варіанти раніше, у серпні 2018 року ця компанія придбала 40,45% акцій банку "Львів" у "Нью прогрес холдинг", а на наступному етапі Responability Participations AG купила акції нової емісії, в результаті чого кількість її акцій зросладо 51%.

За даними порталу Youcontrol, кінцевим бенефіціаром банку "Львів", що знаходиться на вул. Сербській, 1, є Петурсон Маргеір (Ісландія), "Нью прогрес холдинг" (Київ) володіє 38,9405% акцій банку, 0,0697% акцій належать 86 акціонерам, а 51% – Responability Participations AG (Цюрих, Швейцарія).

Розмір внеску до статутного фонду банку становить 305 457 грн. Керівник банку – Ашот Абраамян.

Як випливає з інформації на сайті цієї компанії, наразі під її управлінням знаходяться активи на суму 3,1 млрд доларів (540 компаній в 97 країнах). Офіси компанії знаходяться в Цюріху і Женеві, а також в ЄС, Китаї, Індії, Африці і Латинській Америці.

Додамо, банк "Львів", мережа якого налічує 22 відділення у Західній Україні та в Києві, з головним офісом у Львові, є першим інвестиційним проектом компанії Responability Participations AG в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.