Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

газ

nmsk.dp.ua

Понеділок, 21 січня 2019, 12:21

У Львові перевірятимуть димові канали на справність

газ

Від сьогодні розпочинається проведення позапланової перевірки справності димовентиляційних каналів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

В межах підготовки міста до опалювального сезону сажотруси проводитимуть профілактичний огляд та прочистку димовентиляційних каналів у будинках.

Якщо під час обстежень кватрир працівники виявлять порушення газових норм і правил, мешканця попередять про те, що виявлені недоліки варто усунути. В разі невиконання районна адміністрація може подати позов до суду.

За словами заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, перевірка відбуватиметься не самовільно, і працівники ЛКП перевірятимуть опалення лише з дозволу власника. Він також додав, що доволі часто мешканці свідомо не впускають працівників, бо знають, що в них несправні газові прилади.

Директор технічного ПАТ "Львівгаз" Павло Сербан заявив, що цьогоріч у Львові зафіксували 7 випадків отруєння чадним газом, з них 6 – внаслідок порушення техніки безпеки. Головними причинами нещасних випадків він назвав відсутність доступу до свіжого повітря та нкраціональне використання кондиціонерів.

Нагадаємо, в грудні на Львівщині чадним газом отруїлася 2-річна дитина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.