Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

фасади будинків у Львові

Середа, 23 січня 2019, 16:42

У Львові провели перевірку фасадів будинків на аварійність

фасади будинків у Львові

Ті місця в яких одразу не змогли усунути аварійні елементи огородили.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У місті проведено обстеження комунальних будинків щодо виявлення аварійних елементів на фасадах, які загрожували падінням.

Виявлені аварійні елементи, в основному, зняті. Натомість обгороджено ті місця будинків, де поки не вдалося усунути аварійні елементи, оскільки для проведення цих робіт необхідно залучати автовишку. 

"Усі будинки, які обслуговують наші комунальні підприємства, були обстежені на предмет виявлення аварійних елементів. За результатами обстеження було виявлено 65 випадків, де були загрози падінню. По 39 випадках елементи зняті, а 26 місць обгороджені, щоб пішоходи їх обходили" – заявив  голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

У Франківському районі за результатами обстеження оббито аварійні елементи із залученням автовишки на 20 об’єктах, та обгороджено небезпечні ділянки у 17 місцях. 

На 57 будинках було виявлено відшарування штукатурки у Шевченківському районі. 

У Залізничному районі на 26 будинках працювала автовишка для усунення аварійних елементів, які загрожували падінню.

Нагадаємо, що 14 сінчя міськрада ініціювала обстеження фасадів будинків міста на наявність аварійних елементів, а також заборонила утеплювати фасади у будинках-пам'ятках архітектури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.