Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Середа, 23 січня 2019, 17:21

Вакарчук не здасться без болю

Святослав Вакарчук

Фронтмен ОЕ Святослав Вакарчук планує незабаром заявити про свої політичні амбіції.

Про це повідомляє Ukrainian Institute, London на своїй сторінці в Facebook.

Вчора, 22 січня, на своїй лекції в Лондоні присвяченій темі "Реальні зміни в Україні – запорука успішного майбутнього" Святослав Вакарчук обговорював необхідність залучення нових людей у політику та нову політичну культуру в Україні.

Після закінчення свого виступу в межах формату "питання-відповідь" громадськість поцікавилась в українського співака чи буде він балотуватися на вибори президента у 2019 році.

"Я в ділі і ви дізнаєтеся більше найближчим часом. Я хотів би привести в українську політику якомога більше нових облич. Влада як така мене не цікавить" – відповів Вакарчук.

Музикант порівняв Україну з Ірландією, яка втратила половину свого населення після картопляного голоду, але рухалася далі і зараз має ВВП на душу населення вище, ніж у метрополії.

На думку Вакарчука, поставивши питання про російську агресію на вістрі президентської кампанії, можна поставити себе в пастку. У центрі уваги мають бути внутрішні проблеми - боротьба з корупцією і реформа судової системи.

Нагадаємо, що що станом на сьогодні ЦВК зареєструвала 13 кандидатів на президентські вибори-2019. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.