Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

фонтан біля Підзамче

google.com.ua

Понеділок, 28 січня 2019, 16:58

Фонтаном біля Підзамче опікуватиметься підприємниця з Старосамбірщини

фонтан біля Підзамче

Шевченківська РА замовила обслуговування фонтану на вул. Б. Хмельницького, 56 за 165 тис грн у ФОП Оксани Луць.

Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на послуги з обслуговування фонтану на вул. Б. Хмельницького, 56 у Шевченківському районі, яку переможець тендеру має виконувати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 24 січня, учать у ньому взяв лише ФОП Оксана Луць, яка запропонував здійснити усі роботи за 165 510,02 грн. Додамо, початкова вартість послуг становила 167 500 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має розконсервувати фонтан від зими та обслуговувати його з травня по вересень цього року, а опісля – знову законсервувати.

За даними порталу YouControl, Оксана Луць зареєстрована як фізична особа-підприємець з березня 2018 року у селі Верхній Лужок Старосамбірського району та займається будівництвом інших споруд.

Нагадаємо, минулоріч обслуговавання з квітня до листопада 4 фонтанів у центрі міста обійшлося у 300 тис грн з бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.