Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

сирени

П'ятниця, 25 січня 2019, 12:18

У Львові встановлять нові електричні сирени та вуличні гучномовці для оповіщення

сирени

У Львові вдосконалюють систему централізованого оповіщення, закуповуючи нове обладнання.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цього року в бюджеті розвитку міста передбачили близько 1,7 млн грн на придбання електричних сирен та вуличних гучномовців, у межах Програми вдосконалення і розвитку територіальної (місцевої) системи централізованого оповіщення у м. Львові на 2019-2022 роки.

За словами начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Віктора Іваніцького, зараз на обліку знаходяться 84 електричних сирени.

Цього року в межах міської Програми вдосконалення і розвитку місцевої системи оповіщення також передбачені кошти в бюджеті розвитку на придбання сучасного обладнання.

Зокрема, на проект системи оповіщення передбачено 80 тис грн, на придбання електричних сирен – 480 тис грн., та на придбання вуличних гучномовців – 1,2 млн грн. Загалом це 1 млн 760 тис грн.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року Львівська міська рада затвердила програму про удосконалення системи цивільного оповіщення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.