Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Короленка, 7

google.com

Вівторок, 29 січня 2019, 13:00

Ганущин за 29 мільйонів продає приміщення, яке потрібне "Центру опіки сиріт"

вул. Короленка, 7

Львівська облрада виставила на продаж приміщення колишньої школи-інтернату №2 навул. Короленка за 29 млн грн, які необхідні "Центру опіки сиріт".

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради виставило на продаж у системі Pro Zorro за 29 233 680 грн нежитлові будівлі загальною площею 2929,9 кв.м на вул. В.Короленка, 7 у Львові.

Йдеться про приміщення колишньої школи-інтернату №2, яке знаходиться на земельній ділянці, площею 0,7008 га, а його планують продати для використання в освітніх цілях.

Зазначимо, нещодавно на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію та направили звернення до Львівської облради з проханням надати "Центру опіки сиріт" приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вул. Короленка, 7.

У тексті петиції було вказано, що сиротам з футбольної команди "Копа" необхідний спортивний об’єкт – футбольне поле. На вулиці Короленка, 7 розташований спортивний майданчик, який знаходиться в жахливому стані та не використовується за призначенням. 

"25 жовтня 2018 року Львівською обласною радою було прийнято рішення про приватизацію способом аукціону нежитлових приміщень за адресою м. Львів, вул. Короленка, 7 загальною площею 2 929,9 кв.м. Зважаючи на історичне значення будівлі на вулиці Короленка, 7, важливо, щоб будівля надалі залишалася у власності держави. Вважаємо, що дане приміщення із прилеглою територією могли б вирішити проблеми "Центру опіки сиріт", – йдеться у зверненні депутатів міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.