Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Москаленко

Середа, 30 січня 2019, 17:35

Садовий відправляє Москаленка на канатні галери

Андрій Москаленко

Андрій Садовий створив робочу групу для будівництва канатної дороги у парку "Високий Замок".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №35 від 29 січня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групи для комплексної підготовки інвестиційного проекту з будівництва підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку "Високий Замок".

"Утворити робочу групу для комплексної підготовки інвестиційного проекту з будівництва підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку "Високий Замок" – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. До складу групи також увійшли начальник управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування міськради Юліан Чаплінський та директор департаменту економічного розвиткуміськради Ірина Кулинич.

Згідно із розпорядженням, робоча група має підготувати техніко-економічне обгрунтування інвестиційного проекту з будівництва підвісної оглядової канатної дороги до 20 лютого, інвестиційний проект з будівництва канатної дороги – до 27 лютого та подати їх на затвердження міській раді до 1 березня.

Нагадаємо, цьогорічі у Львові будуватимуть канатну дорогу на Високий Замок. Канатна дорога простягнеться від північних терас парку "На Валах" до майданчиків Високого Замку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.