Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

globalist.org.ua

Понеділок, 22 жовтня 2012, 16:20

Мароканець вбив лікаря у Львові через ситуативну сварку – версія міліції

Громадянин Марокко, який підозрюється у вбивстві завідувача ортопедично-травматологічного відділення 8-ї комунальної лікарні Леона Едвардовича Фрайфельда вчинив злочин через неприязні відносини, що виникли раптово.

Таку версію слідства сьогодні, 22 жовтня, на брифінгу озвучив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

Він розповів, що наразі в міліції немає інформації, яка підтверджувала б що вбивство пов’язане з професійною діяльністю загиблого, як це озвучувалось раніше в ЗМІ.

«Дана особа не викладала в навчальному закладі, де навчався громадянин», - зазначив Зюбаненко.

За його словами, конфлікт між 26-річним підозрюваним та 67-річним загиблим виник на порожній вулиці о шостій ранку, коли лікар йшов до свого автомобіля. Цю версію підтверджує те, що при ньому були знайдені ключі.

Міліціонер зазначив, що характер нанесення тілесних ушкоджень потерпілому підтверджує, що людину цілеспрямовано хотіли позбавити життя – били руками і ногами по життєво важливих органах.

Він додав, що мароканець не дає жодних показань, та спілкується із слідчими за допомогою перекладача з французької. Окрім цього, за словами Зюбаненка, підозрюваний вже притягувався до адміністративної відповідальності, а в навчальному закладі його характеризували як агресивну і невиховану людину.

В квітні цього року він був відрахований з навчального закладу, проте зараз є студентом одного із вишів юридичного профілю, зазначив Зюбаненко.

Нагадаємо, 19 жовтня марокканець 1986 року народження у стані алкогольного сп’яніння заподіяв смертельні ушкодження завідувачу ортопедично-травматологічного відділення 8-ї комунальної лікарні Леону Фрайфельду.

У ЗМІ відразу ж з’явилася інформація, що таким чином колишній студент захотів помститися своєму професору.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.