Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівгаз

youtube.com

П'ятниця, 1 лютого 2019, 17:01

Львівгаз приходитиме до львів'ян через Viber

Львівгаз

"Львівгаз" запровадив новий спосіб передачі показань газового лічильника завдяки чат-ботові у Viber.

Про це повідомляє прес-служба "Львівгазу"

ПАТ "Львівгаз" запровадило новий сервіс передачі показань газового лічильника – чат-бот "7104ua" у Viber. З його допомогою через смартфон можна швидко та зручно не лише передати показання лічильника, а й заплатити за газ онлайн.

Для реєстрації потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести особовий рахунок, суму останньої оплати або номер лічильника. Зареєструватись можна за допомогою спеціальної інструкції

Зокрема, клієнти компанії зі свого мобільного мають змогу передати показання газового лічильника, перевірити поточний баланс по своєму особовому рахунку, переглянути історію споживання та оплат та сплатити за газ онлайн за допомогою платіжної системи iPay MasterPass.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року в Україні запустили перший екологічний бот – програму яка збирає та впорядковує для користувача інформацію про дозволи на використання природних ресурсів та забрудненість певної території.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.