Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Вівторок, 5 лютого 2019, 15:01

Розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО-2019

університет Франка

В Україні розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО, яка триватиме до 25 березня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

5 лютого в Україні розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 25 березня. За словами директорки департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, кожен учасник матиме змогу скласти тест не більше як з 4 предметів.

"Випускник загальноосвітнього навчального закладу для отримання документа про середню освіту повинен здати 3 обов’язкові предмети: українська мова і література – обов’язковий для всіх, другий на вибір учня – математика або історія України і третій – на вибір із тих 11, що залишилися. Може бути поєднання математики та історії України. Четвертим можна обрати той предмет, який потрібний для вступу у вищі навчальні заклади", – зазначила вона.

Щоб взяти участь у ЗНО, необхідно створити і заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу "Зареєструватися", розміщеного на сайті Львівського РЦОЯО.

Також треба підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти або відправити його у відповідний регіональний центр оцінювання якості освіти. Після цього регіональний центр видає спеціальний сертифікат.

Нагадуємо, цьогоріч реєстрація на ЗНО-2019 відбуватиметься через навчальні заклади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.