Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська ОДА

Середа, 6 лютого 2019, 18:29

Синютка озолотив Львівщину на 200 мільйонів

Львівська ОДА

Торік на Львівщині відкрили 242 нові виробництва та залучили понад 200 млн доларів прямих іноземних інвестицій.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За словами заступниці директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Марти Бухтіярової, упродовж 2015-2018 років на Львівщині відкрили 242 нових виробництва, створили 24,6 тисяч робочих місць та залучили 221, 8 млн доларів прямих іноземних інвестицій. 

"У 2018 році залучено 93,5 млн доларів прямих іноземних інвестицій, це 104 нових виробництва, 4,6 тисячі створених нових робочих місць. Нам вдалось на 364 % збільшити потужності промислової сонячної енергії і це завдяки тільки одному "Енергопарк Яворів", який відкрили у листопаді" – зазначила вона.

Серед нових виробництв та виробництв, які розширили свої потужності – ТОВ "Лемберг Міт", ТзОВ "Кормотех", ДП "Сан Гарден", ТОВ "Бадер Україна", ПП "Оліяр", ПАТ "Кохавинська паперова фабрика".

Окрім того, на супроводі перебуває 651 інвестиційний проект, з них 134 на обласному рівні та 517 на районному та місцевому рівнях.

"Нами створено електронну CRM систему, яка дозволяє відслідковувати етапи реалізації кожного інвестиційного проекту з чіткими термінами і відповідальними виконавцями. Разом з тим доступними для інвестора залишаються 274 вільних виробничих площ, 448 вільних земельних ділянок" – додала Марта Бухтіярова.

Нагадаємо, за 3 роки Львівщина отримала майже 355 млн євро міжнародних інвестицій

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.