Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Четвер, 7 лютого 2019, 13:30

Львівських школярів вакцинуватимуть від кору після 18 лютого

карантин у Львові

Вакцинацію проводитимуть у полікліках у супроводі педагога та медичного працівника.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів".

З 18 лютого до 10 березня у Львові будуть вакцинувати дітей від кору за попередньої згоди батьків. 

За словами начальника управління охорони здоров'я Володимира Зуба, у школах проаналізували кількість щеплених та нещеплених дітей та визначили, що зі 114 шкіл Львова 100 знаходяться в зоні ризику, оскільки там мають щеплення менше 95% дітей. З цих навчальних закладів розпочнеться кампанія з довакцинації.

"Вакцинацію будуть проводити у поліклініках у супроводі педагога та медичного працівника і під наглядом спеціалістів з попереднім оглядом щодо наявності чи відсутності протипоказань, і після того спостерігатимуть, чи нема ніяких поствакцинальних ускладнень" – зазначив Володимир Зуб.

Він також додав, що за останні кілька років спалаху кору у Львові вакцинували приблизно 50 тисяч людей. За його словами, жодних проблем зі здоров'ям після цього не фіксували.

Нагадаємо, на Львівщині через грип на карантин закрились 106 шкіл. Додамо, що карантин оголошуватимуть лише в тих закладах, в яких захворіли більше 20% дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.