Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

П'ятниця, 8 лютого 2019, 18:28

Учасники циркового пікету Зеленського заблукати в конопляних нетрях

Володимир Зеленський

Львівські радикали вважають Володимира Зеленського не лише клоуном, але й конопляним наркоманом.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 8 лютого, львівські представники організації "ДІЯ" та учасники АТО організували акцію протесту проти кандидата у Президенти України Володимира Зеленського. Мітингувальники зібралися біля приміщення Львівського державного цирку, де Зеленський виступатиме разом з командою "Вечірній квартал".

На думку організаторів акції протесту, Зеленський є "клоуном", який не гідний керувати державою. Активісти звинуватили шоумена у співпраці з олігархом Коломойським, некоректних жартах про Україну та у бажанні домовлятися з Владіміром Путіним про мир.

Учасники вийшли на пікет Зеленського з плакатами: "Кандидат ЗЕ – руйнування інституцій держави", "Українці – не "хахлы"!", "Бізнес з Росією – зрада Батьківщини!" тощо.

Опісля акції протесту до мітингувальників вийшов сам Володимир Зеленський. Між ними виникла суперечка під час якої один з активістів звинуватив Зеленського у вживанні коноплі та запропонував відразу перевірити цей факт у лікаря. Після кандидат у Президенти Володимир Зеленський зник в приміщенні цирку.

Нагадаємо, 25 січня Володимир Зеленський подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у Президенти України. У Львові його представлятиме син екс-депутата-свободівця Львівської міськради Ростислав Тістик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.