Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пам'ятник у Львові

Середа, 13 лютого 2019, 17:50

Львівські пам'ятники митиме старосамбірська бізнесвуменка

пам'ятник у Львові

Галицька РА замовила обслуговування 8 фонтанів та очищення 18 пам'ятників у центрі Львова у Оксани Луць за 746 тис грн.

Галицька районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на послуги із обслуговування фонтанів, системи поливу, очищення та ремонту пам’ятників на території Галицького району.

Аукціон стартував 8 лютого, участь у ньому взяли ЛКП "Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району" та ФОП Луць О.М, які запропонували здійснити усі роботи за 750 000 грн та 746 151,29 грн відповідно. Переможцем обрали підприємця Оксану Луць, а очікувана вартість послуг становила 1 050 000 грн.

Як вказано у закупівлі, йдеться про два лота: послуги із обслуговування фонтанів та системи поливу на території району; послуги із обслуговування фонтанів, системи поливу, очищення та ремонту пам'ятників.

Переможець тендеру має обслуговувати 8 фонтанів, які знаходяться на території району: фонтан перед Оперним театром, фонтан на пл. Марійській, 4 фонтани на пл. Ринок, фонтан "Водолій" на вул. Коперника, фонтан на пл. Маланюка. Також сюди входить обслуговування системи поливу на пл. Ринок.

Щодо очищення пам'ятників, то йдеться про 18 пам'ятників: пам'ятник В. Івасюку на пр.Шевченка, 7-9; постамент пам'ятника М. Вербицькому; тактильний макет пам'ятника Т. Шевченку (для незрячих); мистецько-архітектурна композиція укр.бійцям Листопадового Чину; пам'ятник Чорноволу; пам'ятник Шевченку; пам'ятник  Д. Галицькому; пам'ятник І. Трушу (вул. І. Франка); пам'ятник І. Підкові; пам'ятник митрополиту Андрею Шептицькому (пл.Св.Юра); пам'ятник Грушевському (пр. Шевченка); пам'ятник А. Міцкевичу; пам'ятник Никифору; пам'ятник С. Бандері на пл. Кропивницького; пам'ятник Шашкевичу (вул. Коперника); пам'ятник жертвам політичних репресій (вул. Замарстинівська, 9); пам'ятник жертвам тоталітаризму (пл. М. Шашкевича); пам'ятник Б.-І. Антоничу.

За даними порталу YouControl, Оксана Луць з березня 2018 року є приватною підприємницею, вона зареєстрована у селі Верхній Лужок Старосамбірського району та займається різними видами діяльності, середних – будівництвом інших споруд та прибиранням.

Нагадаємо, минулоріч обслуговавання з квітня до листопада 4 фонтанів у центрі міста обійшлося у 300 тис грн з бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.