Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зупинки у Львові

Вівторок, 12 лютого 2019, 16:28

У Личаківському районі встановлять нові скляні зупинки

зупинки у Львові

Личаківська РА замовила за 587 тис грн 8 зупинок громадського транспорту, які встановлять на вулицях району.

Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер у системі ProZorro на послуги з виготовлення та встановлення зупинок громадського транспорту на території Личаківського району, які переможець тендеру має вионати до 30 грудня 2019 року.

Аукціон стартує 22 лютого, а очікувана вартість послуг становить 587 000 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має встановити 8 зупинок на таких вулицях: на перехресті вул. Медової Печери – вул. Пасічна; вул. Пасічна – вул. Медової Печери (біля скверу); вул. Тракт Глинянський, 55б; вул. Тракт Глинянський – вул. Дубова; вул. Тракт Глинянський, 163; вул. Пластова – вул. Польова (перехрестя); вул. Пластова  Польова (навпроти); вул. Богданівська.

              

Зупинки мають бути скляними, розміром 4014 мм х 1700 мм х 2680 мм, а конструкція зупинки – розбірна, виготовлена з труб круглого перетину з обробкою поверхні порошковим покриттям.

Також Личаківська РА повідомила, що переможець тендеру може, за власною заявкою, облаштувати зупинки на інших вулицях району.

Нагадаємо, з 2017 року у Львові розпочали облаштовувати нові зупинки (з двома рекламними конструкціями типу "сіті-лайт").

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.