Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська ОДА

Вівторок, 12 лютого 2019, 15:20

У навчальних закладах Львівщини планують ввести премії Героїв Небесної Сотні

Львівська ОДА

Це питання розглядали 11 лютого, у Львівській облдержадімінстрації, під час зустрічі з родинами загиблих на Майдані.

Про це повідомила прес-служба Львівської обдержадміністрації

У навчальних закладах Львівщини, де навчалися герої Небесної Сотні, планують заснувати іменні стипендії. Це питання розглядали 11 лютого, у Львівській ОДА, під час зустрічі з родинами загиблих на Майдані.

Найкращих учнів шкіл будуть нагороджувати цією премією під час останніх дзвоників. Удостоєними стипендії Героїв Небесної Сотні будуть не лише відмінники у навчанні, а й ті учні, які під час навчального року проявили свою громадську позицію, лідерські якості та досягли успіхів в олімпіадах.

Введення стипендії Героїв Небесної Сотні входить до програми вшанування загиблих під час Революції Гідності, організованої Львівською ОДА. Так, 15 лютого у Львівській спеціалізованій школі №28 буде проведена виставка "Герої поміж нас. Небесна Сотня", щоб вшанувати пам’ять колишнього учня та Героя України Володимира Бойківа. 26 лютого, друга частина експозиції відбудеться у Солонківській школі імені Героя України Миколи Паньківа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.