Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Бахматюк

rudenko.kiev.ua

Середа, 13 лютого 2019, 13:33

Агропідприємство Бахматюка забруднює довкілля Золочівщини

Олег Бахматюк

Керівника ПАП "Галичина" оштрафували на 5851 грн за забруднення природного середовища у Золочівському районі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Сьогодні екологи провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства приватним агропідприємством "Галичина".

За результатами перевірки встановили порушення ст. 68 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", cт. 110 Водного кодексу України, ч.1 ст.17, ст.ст. 33, 42 Закону України "Про відходи" та ст.ст. 9, 10 Закону України "Про рослинний світ".

За виявлені порушення керівника підприємства притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на суму 1020 грн.

Крім цього, провели розрахунок збитків, обумовлених самовільним використанням водних ресурсів за відсутності спеціального дозволу на користування надрами на суму 4831 грн.

За даними сайту opendatabot.ua, засновником та власником ПАП "Галичина" до грудня 2017 року був український бізнесмен Олег Бахматюк, власник агрохолдингів "Авангард" та "UkrLandFarming". В грудні 2017 року власником стала кіпрська компанія Xtrar Holding Limited.

Нагадуємо, в п'ятницю ДЕІ звинуватила Давидівську птахофабрику у забрудненні стічними водами Пустомитівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.