Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр

Четвер, 14 лютого 2019, 09:00

Франківчанка з клініки екс-міністра уряду Азарова тимчасово очолить перинатальний центр у Львові

перинатальний центр

Ірина Микичак скерувала у Львівську облраду відповідну пропозицію ще 6 лютого.

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак скерувала у Львівську обласну раду пропозицію тимчасово призначити на посаду головного лікаря КЗ ЛОР "Львівський обласний перинатальний центр" Олександру Бойчук.

Копія скерування є в розпорядженні Варіантів.

Микитчак мотивує дане призначення тим, що конкурс на посаду директора перинатального центру не відбувся. 

У поданні зазначено, що Олександра Бойчук працює професором кафедри акушерства та гінекології Івано-Франківського національного медичного університету.

Олександра Бойчук, станом на сьогодні, також значиться на посаді лікаря акушера-гінеколога приватного медичного центру "Сімедгруп" в Івано-Франківську. Ця лікарня є бізнесом дочок колишнього міністра охорони здоров’я уряду Азарова Зіновія Митника, – повідомляють ЗМІ.

За даними руху Чесно, у 2017 році Олександра Бойчук потрапила в скандал, адже батьки звинуватили її у смерті ненародженої дитини. Лікарі назвали це нещасним випадком. За цим фактом було проведено розслідування.

У 2015 році Бойчук балотувалась до Івано-Франківської міськради від Української Галицької Партії, а у 2010 році – до Івано-Франківської міськради від всеукраїнської партії Народної довіри.

Нагадаємо, комісія облради двічі не могла визначитися із керівником перинатального центру у Львові. До травня 2018 року центр очолювала Лариса Янів. А з 2 травня 2018 року виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов – головний акушер-гінеколог Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.