Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Синютка

Четвер, 14 лютого 2019, 09:44

Екс-підлеглу Синютки звинуватили у корупції

Олег Синютка

НАЗК винесло припис екс-деректорці департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталії Хмиз за отримання подарунку від Олега Синютки.

Про це повідомила прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції.

Нацагентство з питань запобігання корупції направило до суду адмінпротокол за недотримання законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також одержання подарунків, на екс-директорку департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталію Хмиз.

Зокрема, екс-чиновниця отримала подарунок у вигляді оплати послуги перельоту чартерним рейсом вартістю 4 842 грн від голови Львівської ОДА Олега Синютки, чим порушила вимоги закону про запобігання корупції. Їй загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією такого подарунка.

Нагадаємо, у липні 2018 року Львівської ОДА оголосила конкурс на посаду директора департаменту агропромислового розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.