Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Уляна Супрун

Четвер, 14 лютого 2019, 14:24

Уляну Супрун поновили на посаді

Уляна Супрун

Київський суд поновив Уляну Супрун на посаді міністра охорони здоров’я України.

Про це повідомило інтернет-видання Українська правда.

Сьогодні Окружний адміністративний суд Києва вирішив поновити повноваження міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

Під час оголошення рішення суддя Сергій Каракашьян заявив, що Супрун та її захист не надали жодних доказів щодо наявності чи відсутності в обвинуваченої іноземного громадянства, а спиралися на підтримку уряду та президента.

Ще перед початком засідання Уляна Супрун висловила свої сподівання, що суд прийматиме рішення на підставі тверджень, які були розглянуті без стороннього впливу. Окрім того, міністр охорони здоров’я подякувала Кабміну, який 13 лютого поновив її право на підпис документів, щоб не призупиняти роботу Міністерства охорони здоров’я.

Нагадаємо, що 5 лютого 2019 року Окружний адміністративний суд Києва прийняв рішення щодо тимчасової заборони виконання Уляною Супрун повноважень міністра. Таким чином, суд частково задовольнив позов народного депутата від Радикальної партії України Ігора Мосійчука, який заявляв про наявність у Супрун американського громадянства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.