Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Героїв УПА, 73

google.com.ua

П'ятниця, 15 лютого 2019, 12:55

Львівський підприємець зведе на вулиці Героїв УПА багатоповерховий торгово-офісний центр

вул. Героїв УПА, 73

Львівська міськрада дозволила Андрію Петрухову звести торгово-офісний центр на вул. Героїв УПА, 73.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Андрієм Петруховим нежитлових приміщень корпусу №31 (магазин "Екран") з розширенням за рахунок надбудови на вул. Героїв УПА, 73 під торгово-офісні приміщення. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Торгово-офісний центр збудують на місці одноповерхової будівлі на земельній ділянці, площею 0,0210 га, яка є комунальною власністю і яка призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для обслуговування нежитлової будівлі.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення відповідно до зонінгу Франківського району.

Висота центру не повинна перевищувати 20 метрів, а будівлі, які знаходяться на місці будівництва, знесуть. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 91,4%. За попередніми підрахунками, будинок матиме 6 поверхів.

За даними порталу YouControl, львів'янин Андрій Петрух є кінцевим власником ПП "Медіс" (Львів), яке займається загальною медичною практикою, а також ТзОВ "Промо-мед" (Львів), що займається торгівлею фармацевтичними товарами.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Преміум-Буд" звести багатоповерхівку з паркінгами та кафе на вул. С. Голубовича, 34.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.