Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Павло Гарасим

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 19 лютого 2019, 10:13

Гарасим очолив Шевченківський відділ Львівської поліції

Павло Гарасим

Раніше Павло Гарасим очолював відділ організаційно-аналітичної роботи управління протидії наркозлочинності.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Учора, 18 лютого, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк представив особовому складу Шевченківського відділу поліції нового керівника.

Шевченківський відділ поліції очолив підполковник поліції Павло Гарасим, 1976 року народження, уродженець Львівщини, в органах внутрішніх справ з 1998 року, освіта вища юридична, попередня посада – заступник начальника управління – начальник відділу організаційно-аналітичної роботи управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

Попередній начальник Шевченківського відділу поліції полковник поліції Ігор Петрик перейшов працювати у Львівський державний університет внутрішніх справ.

Павло Гарасим має квартиру площею 91,30 м², Volkswagen Passat 2003 року та Peugeot 2008 моделі 2016 року випуску. У 2018 році він задекларував 201 071 грн. доходів та 30 000 готівкою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.