Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виставка "Квантовий стрибок Шевченка"

unian.ua

Вівторок, 19 лютого 2019, 11:50

Псевдомистець Грехов хоче привезти свою мазню до Львова

виставка "Квантовий стрибок Шевченка"

Художник Олександр Грехов покаже у Львові свою виставку "Квантовий стрибок Шевченка", яку раніше пошкодив вандал у Києві.

Про це повідомляє "Громадське".

За словами автора зображень Олександра Грехова, виставку "Квантовий стрибок Шевченка", яка проходила у Києві і яку пошкодив вандал, покажуть у Львові.

"У нас на березень планувалось два міста: Львів, Вінниця. Туди плануємо поїхати. Плюс, виставку запросили ще у два міста. Поки точно – це Житомир, організовує управління культури та туризму Житомирської ОДА і місто в Донецькій області, але тут поки на етапі переговорів", – розповів Олександр Грехов.

Він додав, що у Києві виставку не відновлюватимуть. 

Нагадаємо, 17 лютого вандал, озброєний ножем, пошкодив більшість постерів на виставці "Квантовий стрибок Шевченка", яка проходила на станції метро "Тараса Шевченка" у Києві. Після цього організатори виставки вирішили достроково закрити її.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.