Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оксана Юринець

Вівторок, 19 лютого 2019, 13:03

Юринець презентувала нову ГО у Львові

Оксана Юринець

ГО "Великий Львів" займатиметься вирішенням проблемних питань пов'язаних екологією та забудовами.

Сьогодні, 19 лютого, у Львівському прес-клубі відбулася презентація ГО "Великий Львів".

Засновниками нової громадської організації стали блогер Юрій Ситник, народна депутатка України Оксана Юринець та міський голова Винник Володимир Квурт.

"Генеральний план Львова був затверджений у 2010-му році. У ньому є згадка про концепцію соціально-економіного розвитку, основною якого є формування комфортного середовища. Але ми не бачимо втілення цього плану в життя, це і спонукало нас створити цю організацію" – заявив Ситник.

За його словами, стрімке збільшення чисельності населення та хаотична забудованість немає чітких пріоритетів розвитку Львова. Наразі перед Львовом стоїть багато проблем із плануванням міста, які потрібно вирішувати в найкоротший час.

"Упродовж останніх чотирьох років ми з командою працювали над рішеннями, які б допомогли львів'янам жити краще. На жаль, не стає краще. Імплементація – складний процес і навіть на електронний квиток потрібна величезна законодавча база. Львів потребує парків, бо сучасний світ розуміє наскільки важливо жити в екологічно чистих умовах, і тоді це вирішує питання здоров'я та багато інших" – додала Оксана Юринець.

Метою організації є об'єднання навколо себе соціально активних громадян для формування загального бачення та ідеї розвитку Львова як розумного та великого міста.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.